Budova pobočky magistrátu v Karviné – Loukách prošla změnami

Louky 2.jpg Proběhly stavební úpravy přízemí a modernizace zařízení kotelny


Louky 1.jpg

V průběhu července došlo k úpravám přízemí budovy č. p. 599 - pobočky magistrátu v Karviné – Loukách. Propojením tří menších místností vznikl velký prostor pro konání různých akcí – což jistě ocení především senioři, využívající dosud pro svá setkání místnost v 1. patře. Opraveno a zmodernizováno bylo rovněž zázemí – prostor pro šatnu a přípravu občerstvení, kde byla vyměněna již nevyhovující kuchyňská linka. Součástí úprav byla i rekonstrukce kotelny v suterénu objektu. Výměna původního zastaralého kotle na tuhá paliva za nový moderní elektrokotel má pozitivní vliv na životní prostředí. Proběhly výměny i dalšího nevyhovujícího zařízení a na všech otopných tělesech byly nainstalovány nové termoregulační ventily.